Brasseriekeuken

Chef Glenn aan 't werk ipv aan 't uitleggen/chef Glenn working istead of explaning Chef Glenn aan ’t werk ipv aan ’t uitleggen/chef Glenn working istead of explaning

Elke proefzaterdag probeer ik onze gasten op Den Proefzolder te verwennen met heerlijk biergerechtje. In deze rubriek vinden jullie de recepten, zodat je zelf aan de slag kan gaan.

17 januari 2009 : Romig Romanesco-bloemkoolsoepje met in Melchior gegaarde Zeeuwse mosselen, Noordzee garnalen en tranen van pesto

03 januari 2009: Duo van gegratineerde Normandische oester en in Melchior Calvados Barrel gepocheerde oester op een bedje van geitenkaas

20 december 2008: Stoofpotje Festina Lente met abdijbrood

6 december 2008: Romig witloofsoepje met een vleugje Alvinne Tripel, Manchegokaas en fijngesnipperde gerookte Schotse zalm

22 november 2008: Met Eycken Balthazar geparfumeerd romig tomaten-groentensoepje met gehakt-Breydelspekballetjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s




%d bloggers op de volgende wijze: