Dag van de Hobbybrouwer- Den Proefzolder 6 november

31 10 2010

Reeds voor de achtste maal wordt er dit jaar een brouwcursus ingericht. Heel wat van deze cursisten zijn ondertussen aan het brouwen geslagen. We willen deze dan ook een forum bieden om hun zelf gebrouwen bieren te laten proeven door collega hobbybrouwers. Ook hobbybrouwers die de cursus niet hebben gevolgd, kunnen deelnemen aan de Dag van de Hobbybrouwer.

Waar? Picobrouwerij Alvinne, Mellestraat 138, Heule

Doorlopend “DAG VAN DE HOBBYBROUWER” van 14u tot 20u

Voor wie?

Deze “Dag van de Hobbybrouwer” is voor iedereen toegankelijk. Omdat de activiteit een publiek karakter heeft, wordt er geen vergoeding voor de hobbybrouwers voorzien voor de geschonken bieren, noch dienen de bezoekers de geschonken bieren te betalen (ivm wetgeving op accijns).

De bezoekers betalen echter een inkom van 10 euro. Daarna kan men onbeperkt en zolang de voorraad strekt bieren van hobbybrouwers proeven (bieren van Brouwerij Alvinne dienen wel afzonderlijk betaald te worden). Ook een maaltijd (verse soep & brood) is inbegrepen in dit bedrag.

Hobbybrouwers die hun bier beschikbaar stellen, hoeven het inkomticket van 10 euro uiteraard niet te betalen en kunnen gratis alle bieren van hun collega brouwers proeven, alsook genieten van een heerlijke kom soep. Op deze manier willen we een evenement organiseren voor én door de hobbybrouwer. Kan het nog makkelijker? Is er nog bier van je over, dan neem je het gewoon mee naar huis.

Geïnteresseerde hobbybrouwers kunnen zich nog steeds inschrijven


Acties

Informatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: