Nieuwjaarreceptie op Den Proefzolder – 16 januari

12 01 2010

Beste biervrienden,

Het Alvinne-team wenst jullie een voorspoedig 2010.  We nodigen jullie dan ook graag uit op zaterdag 16 januari om te klinken op het nieuwe jaar. Tussen 11u en 13u kan je op Den Proefzolder gratis genieten van oesters en bier. Ook na 13u kan je rustig blijven plakken tot het gebruikelijke uur (16u).

We zijn het nieuwe jaar met goeie moed en veel werklust ingedoken. De voorbereidingen voor het Pré-ZBF festival op 4 en 5 maart zijn volop aan de gang. Voor meer info verwijs ik jullie naar http://prezbf.alvinne.be, waar je de Nederlandstalige infobrochure kan downloaden.  Wil je op 4 maart een ticket bemachtigen voor de Night of Whisky & Beer, dan raad ik je aan op vrijdag  15 januari om 20u je ticket online te bestellen. Er zijn maar 48 tickets beschikbaar, snel zijn is de boodschap. De tickets vind je op onze gloednieuwe webshop www.alvinnebeershop.be. Niet alle bieren aanwezig in onze biershop Den Bierzolder zijn reeds opgenomen in de webshop, maar we werken er hard aan.

Misschien is het nuttig ook even de data van de volgende Proefzolderzaterdagen door te geven. Op 16 januari verwelkomen we jullie dus op onze nieuwjaarsreceptie. Op zaterdag 30 januari moeten we verstek geven, want dan vertoeven we in Zweden. Ook op 13 februari moeten we passen wegens familiale omstandigheden. Om zo vroeg op het jaar geen ontwenningsverschijnselen te creëren, zal er op 20 februari uitzonderlijk wel Proefzolder zijn. Vanaf 27 februari zitten we terug in de tweewekelijkse routine.

Tot zaterdag?

Met schuimende biergroeten,

Glenn, Davy & Marc

Advertenties

Acties

Informatie

One response

13 01 2010
Francesco

Jammer de 4 maart is een donderdag! Maar deze zaterdag zal ik proberen om langs te komen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: