Pré-ZBF: What to eat? Wat schaft de pot?

1 02 2009

Romanesco-cauliflowersoup

We had a little try-out at Den Proefzolder this weekend to decide what food we would offer at the Pré-ZBF. We will go for small, decent and easily served dishes, prepared with Struise and Alvinne Beers.

  1. Brulée of goat cheese, apple and an emulsion of Black Albert and Sirop de Liege (vegetarian)
  2. Romanesco-cauliflower cream soup with mussels and tears of pesto, perfumed with Alvinne Tripel
  3. Panne”stoof”pot – Panne”stew”pot with bread

Morheus AD 1200 will be given (free sample) when ordered food. Because we only have 5 l, it will be a small sample and you can only asked 1 sample, even if you have all 3 dishes.

__________________________________________________________

Zaterdag werd de Proefzolderkeuken even op de proef gesteld. Er werd nagegaan hoe we kleine, degelijke gerechtjes op een vlotte manier aan onze proefzoldergasten kunnen serveren. We zijn tot het besluit gekomen dat een menu te veel werkdruk zou bezorgen. We hebben drie gerechtjes gekozen, voor elk wat wils:

  1. Brulée van geitekaas, appel en een emulsie van Black Albert en Luikse stroop (vegetarisch)
  2. Romige Romanesco-bloemkoolsoep met Zeeuwse mosseltjes gegaard in Alvinne Tripel en tranen van pesto 
  3. Panne”stoof”pot met brood

Een gratis proevertje Morheus AD 1200 is voor jou indien je een gerechtje besteld. Opgelet, omdat we maar over 5 l beschikken kan je slechts één proevertje bekomen en zullen we ook maar een half proefglaasje vullen.


Acties

Information

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s




%d bloggers op de volgende wijze: